Het geheim van mooie ogen

On février 12, 2014 by

Het geheim van mooie ogen

Een stralende blik is het ultieme kenmerk van jeugdigheid. De eerste tekenen van veroudering zijn bijna altijd het eerst zichtbaar in de zone rond de ogen. Vocht, kringen, overhangende oogleden, kraaienpootjes en wallen zijn enkele van de meest voorkomende verouderingsverschijnselen.

Waarom verouderen de ogen het eerst? Vergeleken met de rest van ons gelaat, is de doorstroming van bloed in deze zone het drukst belast. Als we de bloedcirculatie vergelijken met ons netwerk van autowegen dan is het in de zone rond de ogen even druk als op de ring rond de hoofdstad. Tijdens piekuren staat iedereen daar in de file.

Vanaf dan kan alles mislopen. Deze zone masseren en stimuleren is de beste fitness.

Deel uw mening en kijk wat uw lezers voorstellen. Onze expert-blogmaster zal geregeld zijn commentaar toevoegen.

 

 

6 Reacties op “Het geheim van mooie ogen”

 • you have a terrific blog here! would you like to make some invite posts on my weblog? dedccebedddf

 • Hello, Neat post. There is a problem with your website in web explorer, may check this IE still is the market leader and a large component of folks will leave out your magnificent writing because of this problem. gedfaebaceegfcek

 • Ik heb een bult op mijn voorhoofd ten gevolge van een val! Heb hersenbeschadiging en mijn evenwicht is daardoor gestoord! De dokter heeft geprobeerd vocht weg te trekken, maar het is allemaal gestold bloed! Het stoort me enorm, mijn wenkbrauw en oog hangen daardoor wat naar beneden!! Hoe kan ik het wegwerken?

  • Beste Kristien,

   Sorry voor de laattijdige reactie. Een gestold hematoom kan verkalken en een blijvende verdikking geven.
   Het esthetisch letsel moet afgewogen worden tov het litteken van de chirurgische correctie. Deze is uiteraard afhankelijk van vele factoren; de grootte van het letsel, de plaats van het letsel, uw huidtype, uw leeftijd, etc.

   Met vriendelijke groeten,

   Dr Karavani

   http://www.drkaravani.com

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée.